Print, Presentatie en Marketing cursus

Deze cursus is gericht op de behoeftes van de beroepsfotograaf, de serieuze hobbyist die perfecte fotoafdrukken wil maken op de drie verschillende afdrukmachines bij Foto Lab XL.
Timo de Reuver gaat zijn expertise overdragen om doormiddel van de juiste workflow en profielen uw fotoafdruk het gewenste resultaat te geven.
Hij zal u vertellen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afdrukken.
De bedoeling van onze PPM is om in een kleine groep (max. 5 personen) de optimale beeldverwerking van opname tot hoogwaardige print aan de hand van een zelf uit te voeren praktijkvoorbeeld.
U krijgt dan ook 3 (grote) topprints mee op verschillende afdrukmaterialen.
Niet alleen wordt de allerlaatste technische kennis aan u overgebracht, dat wordt ook op een geheel eigen inspirerende manier uitgevoerd.
Tevens komt uw presentatie aan t licht. Doe ik het wel goed, en kan ik me zelf verbeteren? 
Als Fotograaf bent u eigenlijk vaak alleen bezig, krijgt u wel eens feedback? of kan er nog wat aan mijn workflow verbeteren. Hoe presenteer je jezelf? Visitekaartje, Portfolio, Website etc. Hoe doet u het op gebied van marketing? U kunt nog veel meer verdienen dan u wellicht nu doet.
Hoe verkoopt u uw werk en wat is er nog meer mogelijk? Timo vertelt het u allemaal. En dat op een enthousiaste en passievolle manier.
U bent beroeps, semi-profesional en omdat u steeds wilt bijleren! ... en uw volledige beroepsmatige aandacht op de fotografie en de beeldverwerking richt.
Voor u is onze succesvolle kennisoverdracht bedoeld, op het gebruik van de allernieuwste afdruktechnieken en het gecontroleerd gebruiken ervan.Speciaal daarvoor is onze PPM cursus bedoeld!
Kennis is eigenlijk onbetaalbaar! Desondanks kost deelname slechts Euro 199,- (incl. BTW).

Het begeleidende materiaal en de lunch zijn bij deze prijs inbegrepen.
Tot slot krijgt u nog een verrassing mee waar u zeker mee uit de voeten kunt.

Benieuwd????

Meld u zich gelijk aan via timo@fotolabxl.nl